Concediile de vara au luat sfarsit, asa ca organizatiile se pun din nou pe treaba si deschid sute de locuri de munca. Iata 10 companii de top in care te poti angaja in perioada imediat urmatoare.

Continental
Continental Automotive Group Romania este compania cu cele mai multe anunturi de recrutare, avand 67 de pozitii deschise pe bestjobs.eu. Printre job-urile disponibile se numara pozitii precum Project Leader, Consultant SAP, C++ Software Developer, Tehnician Calitate, Inginer de Sistem sau Analist Financiar pentru sediile din Sibiu, Iasi, Timisoara sau Brasov.

Oracle
In topul celor mai ofertante companii la momentul actual urmeaza Oracle, cu 56 anunturi active pe Bucuresti. Oferind un mediu de lucru multicultural, limba engleza este o cerinta obligatorie pentru majoritatea posturilor disponibile. Oracle ofera joburi si pentru cunoscatorii de limba italiana, germana, franceza, portugheza, ceha, turca, slovaca sau spaniola pentru posturi ca: C# Developer, Renewals Sales, Product Reference Specialist, Database Specialist, Database Consultant, Web Producer, Senior Software Developer, HR System Analyst, Collections Analyst, Payroll Business Analyst.

HELLA Romania
HELLA recruteaza in Timisoara, Craiova si Lugoj, iar joburile disponibile (44 la numar) vizeaza preponderent candidati cu experienta in IT sau inginerie. Pentru toate, limba engleza fiind obligatorie.

Honeywell
Honeywell cauta peste 40 de candidati din domeniul economic/financiar/contabil sau cu experienta in resurse umane, vanzari sau marketing, in orase ca Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara sau Lugoj.

BRD Groupe Societe General
Domeniul bancar este reprezentat de catre BRD, acestia recrutand momentan in numeroase orase din Romania: Bucuresti, Suceava, Sighisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Bacau, Sibiu, Bistrita, Satu Mare, Oradea, Targoviste. Printre posturile disponibile (39 la numar) se numara cele de consilieri (operatiuni curente, suport remediere garantii, juridic) dar si cele manageriale (director grup retail, responsabil agentie).

Lugera – The People Republic
LUGERA & Makler cauta candidati pentru pozitii vacante (39) de inginer, contabil, manager achizitii, operator CNC in orase ca Turda, Campia-Turzii, Cluj Napoca, Brasov, Arad, Bucuresti, Timisoara sau Pitesti.

Draexlmaier Romania
Cei de la Draexlmaier au nevoie de peste 36 specialisti in domenii ca: economie, contabilitate, inginerie, resurse umane pentru sediile din Brasov, Hunedoara, Pitesti si Timisoara.

Renault Romania
Grup Renault Romania are 36 de posturi disponibile in Mioveni. Posturi ca: sculer matriter, inginer programator CNC, inginer aprovizionare piese schimb, secretar tehnic, organizator procese logistice, analist cumparari, analist calitate furnizori, inginer automatizari, pilot lansari, inginer flux vehicule, office manager sau auditor calitate logistica.

Robert BOSCH
Robert Bosch recruteaza pentru sediul din Cluj software developer, process engineer, IT technician, dar si specialist recrutare sau salarizare. Printre cerintele pe partea de IT se numara: C# programming .NET, HTML, CSS, JavaScript, SQL, PL-SQL, iar limba engleza este obligatorie pentru majoritatea posturilor oferite de Bosch.

Telekom Romania
Telekom recruteaza preponderent in orase ca Brasov si Bucuresti candidati cu experienta in vanzari, telesales sau IT. Printre cerintele pe partea de IT se numara: cunostinte de SQL/PLSQL, OracleForms/Reports, Java, JavaScript, JSP.

Sursa foto: Maxx Studio, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri