Sunt hobby-urile relevante intr-un interviu? Ce facem cu pasiunile? Le trecem sau nu in CV? Ultimul paragraf din CV este cel in care majoritatea persoanelor descriu ceea ce fac cu placere sau ce le preocupa in mod deosebit. O fac insa fara a spune ceva neaparat interesant sau original. Iti place sa desenezi si esti pasionat de arta? S-ar putea sa nu il intereseze prea mult pe angajator, daca jobul este in domeniul contabilitatii. Interesul pentru desen si arta ar putea fi apreciat, daca aplici pentru un job la o firma de arhitectura, de exemplu, conform Revistei CARIERE.

CV-ul este, probabil, cel mai important instrument aflat la indemana angajatorului in a decide daca vei fi invitat la un interviu pentru un loc de munca. Trebuie sa fie un document concis si orientat pe pozitia dorita. In cazul in care esti solicitantantul unui loc de munca, s-ar putea sa te intrebi daca este necesar sa incluzi si hobby-urile in CV-ul tau. Raspunsul insa, nu este la fel de simplu cum pare a fi. Sunt pasiunile si interesele relevante? Ar trebui sa specifici in CV hobby-urile doar in cazul in care acestea sunt relevante profesional si arata interes fata de locul de munca pentru care aplici?

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: antoniodiaz / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri