Romanii sunt apreciati de catre angajatorii straini datorita pregatirii lor, dobandita in universitatile de calitate din Romania, considera Martin Meier, director de dezvoltare al companiei de resurse umane Adecco pentru Italia, Europa de Est, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si India.

"Romania are universitati bune, iar absolventii lor sunt la mare cautare de angajatori din tari cu deficit de personal. De asemenea, romanii sunt recunoscuti ca fiind buni vorbitori de limbi straine, oameni deschisi si motivati", a declarat managerul.

Managerul cu vasta experienta internationala, care declara ca oamenii sunt asemanatori in oricare colt al lunii, sustine ca intre cele mai importante aspecte la care se uita angajatii cand aleg o companie sunt, pe langa salariu, flexibilitatea programului si sansa de a-si face treaba fara sa fie urmariti pas cu pas de superiori.

CIteste interviu integral cu Martin Meier pe WALL-STREET PRO in articolul Martin Meier, Adecco: Candidatii valorosi vor pleca din Romania daca angajatorii nu ajusteaza salariile

Sursa foto: radu bercan, Shtterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri