Se considera un ‹rebel›, prin nonconformismul care ii ghideaza evolutia profesionala si, desi nu are decat 26 de ani, Emanuel Lupsa are deja o cariera impresionanta. Este inginer de aviatie, doctorand si unul dintre putinii specialisti romani in Sisteme de scanare cu Raze X, pe care le foloseste in securitatea aeronautica, conform Revistei CARIERE.

In prezent, lucreaza pentru una dintre cele mai mari firme din domeniu si se ocupa de sistemele de scanarea cu Raze X in aeroporturi si in alte institutii ale statului. De curand, impreuna cu alti 2 prieteni, a pus bazele unui mediu de cercetare si de inovare – “K-llipse Technology”, un hub al ideilor pe care acestia le au atat legate de hardware, cat si de software in domeniul securitatii. O cariera impresionanta pentru un tanar, nu? Dar ce parere aveti daca va spunem ca totul a plecat de la un pariu si ca Emanuel era mereu, in timpul liceului, in pragul corijentei la Fizica? Am stat de vorba cu acesta pentru a afla povestea ‹rebelului› care vrea sa previna terorismul, folosind Razele X.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Shutterstock/ Igor Karasi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri