Se spune ca, la romani, datul cu parerea e sport national. Cu siguranta ca aceasta constatare nu e valabila numai in Romania, insa probabil ca fiecare dintre noi a intalnit in viata sa macar o data un...vampir expert! Adica genul de om care le stie pe toate...conform Revistei CARIERE.

O alta tipologie din seria noastra dedicata „oamenilor toxici”, „vampirilor sociali”, ori „vampirilor psihologici”, asa sunt numiti deseori cei care pot reusi sa transforme pe cineva motivat intr-un om stresat si, de ce nu, nefericit la locul de munca. Alina Stepan, psihoterapeut Mind Essence si director Ipsos Research fiind cea care si-a asumat dificilul rol de a dezvalui, pentru dumneavoastra, “natura si scopul” unui asemenea gen de persoana. “O mama sau o soacra care le stiu pe toate, un coleg bagacios, un sef care da sfaturi dar nu pune mana pe nimic, un binevoitor in metrou sau in parc care crede ca stie mai bine decat tine cum sa iti cresti copilul.. si exemplele ar putea continua.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Shutterstock/dotshock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri