Are doar 28 de ani, dar deja o istorie personala care il plaseaza printre liderii tinerilor din Romania. Dupa ce a condus Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania timp de doi ani, inclusiv in timpul protestului din 2013 care a scos 10.000 de tineri in strada, Mihai Dragos este acum la al doilea mandat de presedinte al Consiliului Tineretului din Romania, conform Revistei CARIERE.

Pozitie din care incearca sa aduca mai multa vizibilitate, dar si mai multi bani intr-o zona despre care spune ca nu este suficient de luata in seama de autoritati.

„Cred ca e nevoie in primul rand de o «spargere» a mesajului ca nu se poate face nimic. Se poate! Daca vrei sa schimbi ceva, asteapta-te sa nu reusesti in primele cinci minute, dar sa reusesti pana la urma, daca insisti. Implica-te, vezi cine mai face acelasi lucru, creeaza aliante, parteneriate si o sa reusesti”, spune Mihai Dragos dupa cei peste 10 ani de cand face politica – a se citi reprezentare –, pentru cei asemenea lui. „Recomandarea mea ar fi ca tinerii sa inceapa cat mai devreme. Si chiar sa-si ingaduie sa nu reuseasca de la inceput”, adauga el bazandu-se pe propria experienta.

LIDERUL CARE I-A SCOS PE STUDENTI IN STRADA

In 2013, aproape 10.000 de studenti au protestat, in toata tara, cerand alocarea a 6% din PIB pentru educatie. Mihai Dragos era pe-atunci presedintele ANOSR si crede ca mesajul transmis a fost auzit, iar importanta finantarii educatiei a fost mai bine inteleasa dupa mobilizarea tinerilor.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Shutterstock/Ditty_about_summer

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri