In cei doi ani de cand s-a intors in Romania, David Timis a fost delegat de tineret al Romaniei la ONU, a lucrat la L'Oreal si Google si a pus in practica initiative de educare si dezvoltare antreprenoriala a tinerilor. Intoarcerea in tara, dupa 5 ani la studii in Scotia si Franta, cu sederi mai scurte in India si China, a fost o intamplare, spune el. Dar o intamplare fericita care i-a deschis numeroase usi, conform Revistei CARIERE.

David are 25 de ani iar pana la aceasta varsta a aflat cate ceva din toate, a lucrat si aici si dincolo si a ajuns in tari de pe trei continente. A facut diplomatie la ONU ca tanar delegat pentru tineret din partea Romaniei, in perioada septembrie 2015 - septembrie 2016, a vazut si cum functioneaza institutiile europene – cat a fost intern la Consiliul Europei si cum se lucreaza in sectorul public de la noi, la Ministerul Economiei, anul acesta. Printre companiile private trecute in CV-ul lui se afla Mars, in Marea Britanie, L'Oreal si Google, in Romania. A fost insa si administrator de camin la Glasgow si organizator de excursii si baby-sitter la Strasbourg. In sectorul non-guvernamental intrase inca din timpul liceului facut la Targu Mures, prin AIESEC, si a continuat cu LSRS, Rotaract, Aspire etc. Mai nou este si membru al hubului din Bucuresti al Global Shapers Community, o initiativa a World Economic Forum, dedicata tinerilor lideri. Are asadar experienta in toate cele trei sectoare - public, privat si non-guvernamental - o conditie a leadershipului in viitor, potrivit unui articol pe care il citeaza in cadrul interviului. „Nu mai ajunge sa fii specialist si atat, nisat pe ceva. Mi se pare ca reinvie perioada umanista a lui Leonardo da Vinci in care se cauta oameni polimati – care au cunostinte diverse si sunt talentati in mai multe domenii care pot sau nu sa fie complementare.”

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Shutterstock/SFIO CRACHO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri