Care sunt motivatia si factorii motivatori pentru un angajat? Un venit mai mare? Alte beneficii, ca de exemplu masina, bonusuri, asigurari, pensie privata, produse la un pret avantajos, actiuni etc.? Calitatea mediului de lucru (sef tolerant, colegii, cultura organizationala)? Calitatea muncii prestate sau pozitia ocupata (titulatura), recunoasterea muncii, libertatea de actiune sau de timp? Conform Revistei CARIERE.

Este de recomandat angajatilor sa ia in considerare toti acesti factori de mai sus inainte de a cere pur si simplu un salariu mai mare, spune Cezar Istratescu, Executive Search Consultant for Consumer Industry. Asta, deoarece un venit mai mare nu te face mai fericit la locul de munca. Daca totusi va aflati intr-un moment al carierei in care considerati ca este potrivit sa solicitati o crestere salariala trebuie sa tineti cont de mai multe variabile. Prima si cea mai importanta este faptul ca nivelul salariului se bazeaza pe legea cererii si ofertei pe piata muncii pentru o anumita industrie sau piata, intr-un anumit interval de timp.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri