Ne aflam acum in preajma sarbatorilor de Craciun. O perioada de bucurie si de reflectie, alaturi de familie si prieteni. Si un ”trebuie” sa stai acasa pentru workaholici. In mod special lor, dar si voua tuturor va doresc sa ”Indrazniti sa fiti plictisiti!”. Aceasta propozitie probabil ca incrunta fruntile multora. Dar la inceput de un nou an, poate ca este un subiect la care sa va ganditi si despre care sa cititi mai mult, conform Revistei CARIERE.

Probabil cunoasteti unele persoane pentru care ziua de odihna nu vine niciodata. Exista intotdeauna un e-mail de citit si de raspuns, un apel telefonic "urgent" sau chiar o extra-vizita la birou in weekend. Ar putea fi vorba despre un workaholic (o persoana dependenta de munca). Am gasit o zicala ce il descrie foarte frumos pe un workaholic: ”Workaholic” este cel care, aflat pe partia de schi, viseaza sa revina la lucru, ”Hard worker” este cel care munceste din greu la birou si viseaza ca se afla pe partia de schi. Gandeste-te o clipa ce esti tu: workaholic sau hard worker?

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Shutterstock/Elena Shashkina

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri