Masini care se conduc singure, electrocasnice care ne invata tabieturile si care fac comenzi online in locul nostru, supermarketuri in care platile se fac cu smartphone-ul si livrari cu dronele – nu, nu e un fragment dintr-o carte SF sau inceputul unui episod dintr-un serial TV cu scenariu nerealist. Asa ar putea arata viata noastra in anul 2030, conform Revistei CARIERE.

Fie ca realizam sau nu, depindem din ce in ce mai mult de mediul online si de tehnologii. Acum ni se pare ca ne fac viata mai usoara, insa adevarul este ca toata aceasta digitalizare duce la pierderea unor locuri de munca. Progresul tehnologic e minunat si chiar salveaza vieti. Problema este ca omul nu se poate adapta la fel de repede la toate aceste schimbari, din punct de vedere profesional. Sau, cel putin momentan, nu vrea asta. Dar ar trebui sa ne gandim serios sa facem ceva, caci tot mai multe aparaturi si tehnologii inlocuiesc tot mai multe locuri de munca.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Shutterstock/Willyam Bradberry

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri