Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) organizeaza pe data de 11 februarie un concurs pentru ocuparea a 132 de functii de inspector antifrauda la Directia Generala Antifrauda Fiscala (DGAF), potrivit unui comunicat de presa publicat miercuri.

Posturile puse la dispozitie de catre cei de la ANAF sunt in Bucuresti, Alexandria, Constanta, Targu Jiu si Suceava. Bibliografia, conditiile de participare si de desfasurare ale concursului si alte informatii cu privire la concurs pot fi consultate aici. De asemenea, relatii suplimentare se pot obtine la telefon 021/319.97.59 /int. 2018, 2011 sau 1342, precum si la sediul ANAF din Bucuresti, str. Apolodor nr. 17, sector 5.

Presedintele ANAF, Dragos Doros, a declarat, in luna decembrie, ca perceptia negativa privind agentia este cauzata atat de comportamentul unora dintre functionari, cat si de neintelegerea cadrului legal de catre contribuabil. La inceptul lunii octombrie, seful Fiscului anunta ca ANAF va deveni, in doi-trei ani, o institutie moderna, mai ales dupa ce isi va muta in mediul online tot mai multe activitati, iar angajatii nu vor mai fi nevoiti sa elibereze milioane de documente, ca in prezent, conform News.ro.

Persoanele fizice au posibilitatea sa utilizeze gratuit Spatiul Privat Virtual – un serviciu electronic disponibil la aceasta adresa, prin intermediul caruia pot verifica online situatia fiscala personala (obligatii fiscale, decizii de impunere, situatia declararii contributiilor de asigurari sociale de catre angajator), pot obtine adeverinte de venit si certificate de atestare fiscala, sau pot depune Declaratiile D200, D230, D220 in format electronic.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri