Deja nu mai poate raspunde cererilor primite pe internet. In ultimii ani, Dan Perjovschi a devenit un drawing provider pentru tot felul de cauze activiste si caritabile. E rugat sa faca imagini simple si percutante pentru pagini de Facebook sau pe tricouri. „Fac cat pot, fiindca e multa durere in tara asta. Dar mi-am atins limita…", conform Revistei CARIERE.

Cand ati ales sa faceti ce faceti astazi? V-a impulsionat cineva, ati avut un vis sau a stat totul sub semnul hazardului?

In cazul meu a fost un proces lung si intortocheat inceput pe la 6-7 ani, cand am fost dat la un cerc de desen la Casa Pionierilor. De acolo, in clasa a V-a, la Liceul de arta, facultatea, supravietuirea in societatea cenzurii, revolutia, libertatea de expresie, presa politica locala si deschiderea artistica internationala... Toate astea mi-au modificat nu doar desenul, ci si felul cum gandesc desenul. Am vrut sa vorbesc tuturor prin desene. Sa fiu popular, dar nu populist. Mi-au trebuit vreo 20 de ani ca sa descopar cum si cam de 15 fac ce-am descoperit. Cu fiecare proiect, cu fiecare desen, cu fiecare nou context invat si progresez… Inaintez metodic din proiect in proiect. Am facut sute de expozitii si inca imi place enorm sa desenez.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Androniques | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri