Mergi zi de zi la birou si te asezi la o masa la care mai lucreza inca trei persoane, iar asta ti se pare o corvoada? Sau, din contra, te simti bine cand esti inconjurat de colegi? Ori esti inchis intre patru pereti si asta te face sa te simti exclus? Dar poate ca visezi un birou numai al tau ca sa poti sa-ti faci treaba in liniste, conform Revistei CARIERE.

In ultimii ani, tot mai multe firme au decis ca biroul sa fie un spatiu deschis, iar angajatii sa fie mai aproape unii de altii. Unii spun ca asta ii face sa colaboreze mai bine, altii au luat decizia din motive de costuri. Cum nu exista studii pentru Romania, singurele date la care ne putem raporta deocamdata sunt cele din SUA. Potrivit unui studiu citat de BBC, aproximativ 70% din spatiile de birouri americane sunt de tip open space. Insa cercetarile arata ca atunci cand nu se afla intr-un birou cu usa si pereti in jurul lor, angajatii din SUA sunt cu 15% mai putin productivi decat cei care lucreaza intr-un birou clasic.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Sergey Samoilenko | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri