OLX relanseaza sectiunea dedicata locurilor de munca, care va include noi domenii si specializari, precum IT-Telecomunicatii, Marketing-PR-Media, Finante-Contabilitate, Resurse Umane sau Educatie-Training.

Totodata, OLX lanseaza o sub-sectiune speciala in care utilizatorii pot solicita joburi angajatorilor de pe platforma, in functie de specializarea lor.

Odata cu noile actualizari aduse categoriei "locuri de munca", OLX propune angajatorilor si un serviciu premium prin care acestia au acces la pachete personalizate pentru publicarea mai multor anunturi cu posturile disponibile.

In functie de numarul anunturilor incarcate, preturile variaza intre 3,31 euro si 3,71 euro pentru fiecare job listat, avand o valabilitate de o luna.

Serviciul premium ofera si avantaje suplimentare angajatorilor, precum accesul la consultanta telefonica cu un specialist OLX, statistici detaliate de pana la 90 de zile sau filtre de cautare a anunturilor direct din cadrul contului. La acestea se adauga introducerea logo-ului companiei in oferta prezentata si posibilitatea directionarii vizitelor catre site-ul companiei.

Pentru utilizatorii privati, folosirea sectiunii ramane gratuita, acestia putand publica pana la doua anunturi la fiecare 30 de zile.

In prezent, categoria "Locuri de munca" a OLX este accesata de mai mult de doua milioane de utilizatori in fiecare luna si intermediaza peste unmilion de interactiuni intre angajati si angajatori. Media de anunturi active din aceasta categorie in ultimul semestru a fost de peste 60.000 lunar.

Sursa foto: one photo, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri