Traim intr-o lume care pare a fi cu susul in jos. Tehnologia aduce o perturbare a tuturor industriilor. Google, companie tehnologica la origini, face masini fara sofer, fara sa fie producator auto. Uber nu are o flota de masini, dar ofera cel mai mare serviciu de ridesharing. Airbnb e cel mai mare serviciu de inchiriere de locuinte, dar nu detine nici macar un bloc de apartamente. Iar exemplele pot continua. Asa ca ce trebuie sa faca o companie clasica (producatorii traditionali sau companii cu traditie intr-un anumit domeniu)? Care trebuie sa fie strategia? E de-ajuns sa scoti capul din apa ca sa iei o gura de oxigen sau trebuie sa mergi pe val? Ori sa schimbi barca?, scrie Revista CARIERE.

La CIO Council National Conference 2017, conferinta organizata de CIO Council si Revista CARIERE, cel mai important eveniment dedicat managerilor din IT, care a avut loc saptamana trecuta, au fost abordate cele mai interesante subiecte legate de modul in care revolutia digitala ne influenteaza vietile si afacerile.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista Cariere

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri