Kromatic se numara printre primele spalatorii inteligente din Europa, care se ocupa de cearceafurile, prosoapele si halatele hotelurilor, restaurantelor si spitalelor. Dar mai important este ca aceasta spalatorie profesionala din Romania ofera un model de business in materie de inovatie, sustenabilitate si calitatea serviciilor, potrivit Revista CARIERE.

Promar Textil a fost infiintata in 1994 si a functionat mai intai ca producator de articole de imbracaminte, iar din 2009 a intrat in sfera serviciilor de spalatorie profesionala. Criza financiara europeana care debuta in toamna lui 2008 isi facea simtita prezenta in scaderea comenzilor de productie pentru export in Europa.

"Ce puteam face? Sa restructuram activitatea dupa atatia ani de munca sau sa gasim o alternativa?! Vanzarea pe piata interna nu putea fi luata in calcul atunci, cum, de altfel, nu poate fi luata in calcul nici acum”, comenteaza Aurelian Moraru, fondatorul companiei.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri