Accentul tot mai mare pus pe resursa umana din companii, precum si dificultatea identificarii angajatilor talentati, fac din oamenii de HR din organizatie adevarati piloni de dezvoltare. In acest context, un junior recruiter poate castiga 3.500 de lei net, in timp ce un director ajunge la 10.000 de lei.

Astfel, potrivit unui studiu realizat de HR Hub, un incepator in domeniul resurselor umane poate sa castige din functia de recruiter un salariu care poate sa varieze intre un minim de 1.500 de lei si un maxim de 3.500 de lei net lunar.

Angajatii cu un nivel mediu de experienta castiga pana la 4.500 de lei ca HR generalist si pot urca la 7.500 de lei net lunar in functia de HR manager.

Cei mai bine platiti sunt HR managerii, care pot sa castige si 9.500 de lei net lunar (circa 2.100 de euro).

Citeste mai multe informatii din cercetarea HR Hub in articolul WS PRO Cele mai mari salarii din HR: de la cat porneste un junior si care sunt specialistii cu remuneratii de pana la 10.000 de lei pe luna

Sursa foto: baranq, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri