Reconversia profesionala presupune un proces al carui obiectiv este schimbarea partiala sau totala a domeniului de activitate. Un astfel de proces este necesar in situatia in care activitatea desfasurata in prezent nu (mai) corespunde asteptarilor in plan profesional, scrie Revista CARIERE.

Reconversia profesionala poate fi facuta la inceputul traseului profesional in situatia in care de exemplu, studiile absolvite nu au fost cele potrivite. Totodata, aceasta nevoie poate aparea la persoane care si-au construit cariera intr-un anumit domeniu, insa din varii motive, constata ca nu se mai regasesc in ceea ce fac.

Citeste articol integral pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista Cariere

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri