Vara este momentul prielnic cand tinerii isi pot gasi loc de munca. 600 de job-uri si internship-uri si 50 de programe platite de internship si stagii de practica sunt disponibile pentru tineri, pana pe data de 13 august, la Targul Virtual Hipo.ro.

La Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi, candidatii cu studii superioare fara experienta sau cu pana la trei ani de experienta pot avea un start de succes in cariera in domenii de activitate, precum: Servicii&BPO, Auto, Bancar-Servicii Financiare, Consultanta, Inginerie, IT&C, FMCG, Logistica, Tehnic, Farmaceutic, Publicitate&Media, Retail.

Ce criterii trebuie sa intruneasca tinerii pentru a fi considerati candidatii potriviti?

Raportul cu privire la Piata Fortei de Munca in 2017 realizat in ianuarie de portalul de cariera Hipo.ro, arata ca 22,90% dintre angajatorii considera programele de internship si stagiile de practica cele mai valoroase atuuri din CV-urile juniorilor, alaturi de experienta de lucru anterioara (20,7%), specializarea de la facultate sau masterul urmat (11.89%), cunoasterea a doua limbi straine (9.98%), implicarea in activitati extracurriculare (9.98%), implicarea in ONG-uri studentesti (7.92%), rezultate academice bune (4.84%), studiile in strainatate (4.25%) si detinerea de certificari/atestate (3.52%). Exista o tendinta a angajatorilor de a miza pe abilitatile si competentele practice in detrimentul celor teoretice.

Tinerii trebuie sa isi creeze cont si CV pe www.hipo.ro. Crearea contului se face atat prin completarea formularului, cat si prin importarea datelor din Facebook sau LinkedIn. Dupa logare, pot accesa platforma evenimentului si pot aplica la oportunitatile de cariera potrivite profilului lor.

Job-urile vor fi actualizate constant pana pe 13 august 2017, la sectiunea dedicata proiectului.

Sursa foto: Rawpixel.com, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri