Atunci cand angajatori reusesc sa implementeze o cultura organizationala care sa incurajeze relatiile de buna colegialitate intre femei, mai ales in cazurile in care cei mai multi angajati sunt de sex masculin, conflictele se isca mai rar, potrivit Revista CARIERE.

Atat domnii, cat si doamnele care au participat la cercetarea de piata au spus ca au cel putin un coleg care are un comportament dificil, potrivit studiului.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri