Exista diferite motive pentru care oamenii parasesc un loc de munca. Un sondaj Gallup arata ca, managerii sunt responsabili pentru 60% din motivele pentru care oamenii demisioneaza. Potrivit aboutleadership.com, anumite comportamente ale liderilor si managerilor ii determina pe oameni sa-i urmeze, potrivit Revista CARIERE.

Iata cateva dintre acestea:

Nu le e frica sa greseasca

Liderii increzatori iau pozitie nu pentru ca ei au intotdeauna dreptate ci pentru ca nu se tem sa greseasca. Un lider care va lua o decizie si nu va lua in considerare opiniile sau punctele de vedere diferite, este un lider care va avea putini adepti si aceia obtinuti mai ales prin intimidare. Sunt convinsi ca au intotdeauna dreptate si vor sa se asigure ca angajatii au inteles acest lucru. In realitate acest tip de comportament nu inseamna nici pe departe ca angajatii au incredere; este doar semnul fenomenului de bullying intelectual.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE

Jobul tau are mai multe sanse sa fie vazut de oamenii potriviti pentru tine, daca il promovezi la noi. Posteaza aici.

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri