11 Septembrie 2007 in Cariere

Mihaela Lucica Popa, al treilea vicepresedinte al CEC


Mihaela Lucica Popa, al treilea vicepresedinte al CEC
Actionarii Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) au hotarat la inceputul acestei saptamani numirea Mihaelei Lucica Popa in functia de vicepresedinte al consiliului de administratie al bancii.

Conducerea executiva va fi asigurata in acest fel de Radu Gratian Ghetea, in calitate de presedinte, Cristian Tudorancea, Gheorghe Carabasan si Mihaela Popa, in calitate de vicepresedinti.

Mihaela Lucica Popa a lucrat anterior la Banca Romana de Comert Exterior (BRCE), unde a avansat pana la functia de director de sucursala. Din 1999 pana in 2003, a fost director general la Banca Italo Romena, din Bucuresti, iar din 2003 pana in 2006, a fost director de sucursala, respectiv director regional al Raiffeisen Bank Romania.

Din aprilie 2006, Popa era director general adjunct de vanzari la sucursala municipiului Bucuresti a CEC.

Citeste si:

Presedintele si doi vicepresedinti ai CEC au fost inlocuiti din functie la inceputul lunii mai 2007. Postul de presedinte, detinut pana atunci de Eugen Radulescu, i-a fost propus lui Radu Gratian Ghetea, presedintele Alpha Bank Romania si al Asociatiei Romane a Bancilor, care a acceptat numirea.
In mai au mai fost schimbati din functie Vasile Ifrim si Gabriela Tudor, vicepresedinti ai bancii.

Casa de Economii si Consemnatiuni se situeaza, potrivit statisticilor bancii, pe locul sase in sistemul bancar romanesc. CEC a obtinut un profit brut de 24 milioane lei in primul trimestru al acestui an, cu 60% mai mare decat cel afisat pentru acelasi interval al anului trecut, pe fondul avansului portofoliului de credite cu 60% in ultimul an, potrivit datelor financiare ale bancii.

CEC are cea mai extinsa retea bancara de pe piata romaneasca, de 1.393 sucursale si agentii.

Recomandare Radiografia unui job: Consilier credite
Citeste si

mai multe articole din Cariere