Alaturi de IT si constructii, bankingul ramane si in 2007 unul dintre cele mai dinamice sectoare de pe piata locala a muncii, conform specialistilor HR.
Denumire job: Branch Manager (banking)

Nivel cariera: Pentru cei care isi doresc un job ca Branch Manager nivelul de experienta solicitat de majoritatea companiilor este de peste 3 ani.

Salariu: Salariul de pornire este in general de 1.500 de euro dar depaseste cu usurinta 2.000 de euro. Valoarea sa variaza insa de la o companie la alta in functie de numarul de salariati sau de responsabilitatile atribuite unui Branch Manager.

Studiile superioare de specialitate sunt obligatorii. In general candidatii pentru pozitia de Branch Manager au absolvit Academia de Studii Economice, specializarea Finante banci sau contabilitate.

Companiile care solicita un candidat pentru pozitia de Branch Manager pun in primul rand accent pe experienta dobandita intr-o functie similara, in management financiar sau in organizarea unui departament de asigurari . De asemenea un bun candidat trebuie sa posede abilitati de motivare si coordonare a echipei pe care o are in subordine, cunostinte avansate in domeniul vanzarilor, excelente abilitati de comunicare.

Candidatul trebuie sa posede cunostinte operare PC si sa cunoasca la nivel avansat cel putin o limba straina, limba engleza fiind cea mai solicitata de majoritatea companiilor.

Beneficii extrasalariale: Pe langa un salariu atractiv, pachetul de beneficii extrasalariale oferit de companii include si o masina de serviciu dar si bonuri de masa.

Alte beneficii: Printre beneficiile oferite de companii se numara de asemenea si decontarea cheltuielilor de transport, telefon de serviciu dar si notebook.

Parcurs profesional: Oportunitatile de promovare si de castiguri suplimentare pentru un Branch Manager exista atat in companiile mici cat si in cele mari. Printre principalele responsabilitati ale unui Branch Manager se numara: organizarea si coordonarea echipei de vanzari pentru a atinge target-urile lunare si anuale, organizarea si dezvoltarea unei retele de parteneri (brokeri, agenti), supervizarea intregii activitati desfasurate in cadrul departamentului de vanzari, se ocupa de implementarea programelor locale de marketing.
De asemenea un Branch Manager analizeaza si propune masuri pentru cresterea rentabilitatii organizatiei.

Avantaje: Un Branch Manager are posibilitatea de a dezvolta o cariera in acest domeniu, sa obtina castiguri suplimentare importante.

Dezavantaje: Activitatea intensa si continua, orele suplimentare efectuate dar si a fi in permanenta la dispozitia clientului, sunt principalele dezavantaje ale unui astfel de job.

Companii de recrutare: www.ejobs.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri