Piata rezidentiala si-a inceput consolidarea in majoritatea oraselor mari ale tarii, astfel incat valoarea totala a tranzactiilor imobiliare incheiate ar putea ajunge la 2 miliarde de euro pana la sfarsitul anului, conform estimarilor consultantilor imobiliari. Pe fondul acestei cresteri, numarul locurilor de munca in real estate a urmat acelasi trend ascendent.
Denumire job: Real Estate Broker

Nivel cariera: Pentru candidatii care aplica si isi doresc un astfel de job nivelul de experienta solicitat de majoritatea companiilor este de peste 3 ani.

Salariu: Salariul de pornire in cazul majoritatii companiilor din Bucuresti este de 500 de euro si poate depasi cu usurinta 1.000 de euro. Valoarea sa variaza insa cel mai mult in functie de performantele pe care un Real Estate Broker le poate obtine.

Desi studiile superioare nu sunt intotdeauna obligatorii, acestea constituie un adevarat avantaj.

Companiile solicita ca un candidat pentru pozitia de Real Estate Broker sa posede abilitati excelente de comunicare si negociere, sa fie o persoana dinamica, entuziasta si ambitioasa, capabila de a initia si sustine proiecte pe termen lung, sa detina capacitatea de a lucra in echipa si de a lua decizii. De asemenea experienta in vanzari de servicii sau bunuri de folosinta indelungata constituie un avantaj.
Candidatul trebuie sa posede cunostinte operare PC si permis de conducere categoria B, si sa cunoasca la nivel avansat cel putin o limba straina, limba engleza fiind cea mai solicitata de majoritatea companiilor.

Beneficii extrasalariale: Pachetul de beneficii extrasalariale oferit de companii include pe langa un salariu fix motivant, training-uri de specialitate si sustinere profesionala si financiara.

Alte beneficii: Printre beneficiile oferite de companii se numara de asemenea si posibilitatea de a lucra intr-o echipa tanara, dinamica si foarte bine organizata, castigarea unui comision porogresiv, telefon mobil dar si notebook.

Parcurs profesional: Un Real Estate Broker are posibilitatea de a dezvolta o cariera in domeniul vanzarilor dar si in consultanta. Printre responsabilitatile sale se numara identificarea cerintelor clientilor, corelarea cererii cu oferta, negocierea, incheierea si derularea contractelor, identificarea de noi oportunitati de dezvoltare in domeniul Real Estate, derularea unor proiecte de investitii imobiliare, dezvoltarea unei baze de clienti ai firmei si participarea la administrarea acesteia dar si realizearea rapoartelor periodice privind situatia vanzarilor aferente proiectelor sale.

Avantaje: Mai mult decat in cazul altor job-uri, un Real Estate Broker are posibilitatea de a dezvolta o cariera in domeniul vanzarilor dar si castiguri materiale cu mult mai mari fata de alte categorii profesionale.

Dezavantaje: Principalele dezvantaje ale unui astfel de job in Real Estate sunt programul prelungit si deplasarile periodice in alte orase din tara.

Companii de recrutare: www.ejobs.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri