Cristian Mucichescu este, incepand cu luna martie, noul Managing Director al OMD Romania, agentie de media full-service apartinand Omnicom Media Group Romania. Din aceasta pozitie, Cristian Mucichescu va coordona activitatea intregii companii.
"Vrem sa construim la OMD Romania o echipa mai dinamica, ancorata in tendintele pietei locale si mondiale de media. Obiectivul nostru este sa fim demni de semnatura OMD – cea mai premiata agentie de media din lume”, a declarat acesta.

Cristian Mucichescu si-a inceput cariera in advertising in 1997, cand a pus bazele propriei agentii de publicitate. 5 ani mai tarziu a ajuns la Media Direction, agentia de media a grupului BBDO Romania, unde a activat pana in luna februarie a acestui an. Ultima pozitie ocupata in cadrul Media Direction a fost cea de Director Executiv, in perioada noiembrie 2006 -februarie 2008. Intre 2002 si 2006 acesta a fost Senior Media Manager in cadrul aceleiasi agentii.

“Venirea lui Cristian Mucichescu in cadrul OMD Romania aduce creativitatea si inovatia pe care ne-o dorim pentru repozitionarea companiei. Avem toata increderea ca impreuna vom forma una din cele mai bune echipe de media de pe piata locala. II uram bun-venit in echipa noastra si mult succes!”, a declarat Carmen Tanasie, CEO al Omnicom Media Group Romania, care include in portofoliul sau de agentii si OMD Romania.

Cristian Mucichescu are o experienta de peste 11 ani in publicitate si a lucrat pentru clienti precum: PepsiCo, Lukoil, Supreme Chocolat (cu brandurile: Primola, Novatini, Ulpio) sau Unicredit.

OMD Romania este o entitate 100% Omnicom Group, lider mondial in industria de marketing si comunicare, si face parte din portofoliul Omnicom Media Group Romania. OMD este prezenta in peste 80 de tari si beneficiaza de resursele integrate ale liderului mondial in industria de marketing si comunicare Omnicom Group.

Omnicom Media Group Romania este o entitate 100% Omnicom Group, are ca actionariat agentiile de publicitate DDB Bucharest (50%) si TBWA/Merlin Bucharest (50%) si are in portofoliul sau 2 agentii de media full service: OMD Romania si PHD Romania (in curs de lansare).

Omnicom Media Group (OMG) este Divizia de servicii media a Omnicom Group Inc., lider mondial in industria de marketing si comunicare, avand in portofoliu peste 5000 de clienti in mai mult de 100 de tari. Omnicom Media Group include retelele internationale de agentii de servicii complete de media OMD, PHD si Prometheus precum si alte companii de servicii specializate de media.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri