Prima editie a Business-Edu Awards si-a desemnat castigatorii, in urma nominalizarilor la care au participat peste 400 de HR manageri din companii romanesti si internationale.
Castigatorul pentru „Cel mai bun workshop la Conferinta de Marketing in cadrul Training 2007" a fost Lucian Mihai de la I-Interact. Lucian Mihai este trainer si consultant in cadrul Departamentului Interact Development, si este certificat de McLuhan and Davies Communications Inc., Canada pentru predarea cursurilor de comunicare orala si scrisa si absolvent al cursurilor de certificare in Managementul Resurselor Umane ale colegiului Seneca din Canada.

De-a lungul timpului, Lucian a castigat o bogata experienta ca trainer in companii multinationale si romanesti, experienta dublata de activitatea manageriala in cadrul unei companii de distributie de tehnica de calcul. Lucian este de asemenea mebru al IAA School of Marketing and Communication unde livreaza seminariile de comunicare si prezentari. In prezent Lucian este managerul Departamentului de Dezvoltare de la Interact.

Cateoria “Cel mai bun workshop la Conferinta de Vanzari in cadrul Training 07” a fost castigate de Laurentiu Curca de la Concept Marketing & Vanzari. Laurentiu Curca este Manager de vanzari la Procter & Gamble, si are o experienta de peste 15 ani in vanzari, trade marketing si dezvoltari de brand-uri. Scrie si sustine cursuri de vanzari si managment de vanzari, din 1997, avand in prezent si propria companie de training, Concept Marketing.

“Cel mai bun workshop la Conferinta de Training 07” a fost castigat de Radu Ionescu de la Resources Development & Ideas. Radu Ionescu este trainer si consultant negociator in negociere de afaceri, mediere si rezolvare de conflicte, fiind administratorul companiei RDI - Resources, Development & Ideas. De-a lungul celor aproape cinci ani in acest domeniu, a invatat peste 1600 de persoane sa negocieze, sa comunice si sa rezolve conflicte. Radu desfasoara si activitatea de consultanta pentru clientii sai in negociere comerciala, mediere si rezolvare de conflicte.

„Cel mai bun speaker de la Training 07” a fost desemnat Octavian Pantis de la TMI. Octavian Pantis este trainer si Managing Director al TMI Training and Consulting.

In 1999 a fondat filiala romana a companiei si astazi TMI Romania lucreaza cu cele mai mari companii de pe piata. Pantis are o pregatire in Afaceri Internationale dublata de alte studii in Marketing si Management International. A coordonat numeroase proiecte TMI pentru companii ca Philip Morris, Kraft Foods, Pepsi, AIG Life sau Connex Vodafone, toate cu impact puternic. Un numar din ce in ce mai mare de cursuri sustinute de Octavian sunt pentru echipe de management internationale, in tara sau in strainatate.

„Cea mai buna prezentare la Training 07” l-a avut drept castigator pe Decebal Leonard Marin de la Corporate Dynamics International. Decebal Leonard Marin este Managing Partner la firma de training si consultanta Corporate Dynamics International.

Cu o experienta manageriala de training si consultanta de peste 12 ani, Decebal se bucura de expunere si recunoastere in companii ce activeaza in industrii variate pe tot cuprinsul tarii. Experienta sa practica combina activitatea de voluntariat (AIESEC) cu cea profesionala: management, marketing si relatii publice, antreprenoriat.

Premiul pentru “Cel mai popular trainer” a fost castigat de Mihai Curelea de la Achieve Global. Mihai Curelea este master trainer si coach, specializat si certificat in curiculele de vanzari si leadership. A conceput si a implementat programe de training in domeniul managementului, vanzarilor si marketingului.

„Cel mai bun program de e-learning” in 2007 a fost castigat de Corporate Dynamics cu programul Cross Knowledge.

La categoria „Cel mai creativ program de training” in 2007 TMI a castigat prin programul Employeeship.

„Cel mai bun Coach” al anului a fost desemnat Mihai Stanescu de la RoCoach. Mihai Stanescu este presedintele RoCoach este recunoscut pe plan international pentru specializarea sa in Business si Leadership Coaching, cat si n Senior Executive Coaching, fiind membru al Federatiei Internationale de Coaching si al Consiliului European de Coaching si Mentoring.

Rares Manolescu de la Human Invest a fost desemnat "Trainerul anului 2007" iar TMI a castigat premiul pentru „Compania de training a anului 2007”. TMI a fost infiintata in 1975 in Danemarca si este astazi una dintre cele mai mari si mai respectate firme de training si consultanta din lume. Milioane de oameni folosesc ideile si tehnicile dobandite la cursurile TMI. In Romania 7000 de persoane, printre care 3000 de manageri, participa anual la sesiunile TMI.

Conform regulamentului, pentru cele 11 categorii au existat trei modalitati de votare.

Pentru « Cel mai popular trainer », votarea s-a facut pe site-ul official al evenimentului, iar votantii au facut parte de comunitatea Business-edu.

Pentru categoriile "Cel mai bun speaker la sectiunea Marketing din cadrul Training 07", "Cel mai bun speaker la sectiuneea Sales din cadrul Training 07", "Cel mai bun workshop la Training 07", "Cea mai buna prezentare la Training 07", "Cel mai bun speaker la Training 07", castigatorii au fost desemnati in urma voturilor primite de la participantii evenimentului Training 07, desfasurat in luna semptambrie a anului trecut.

Pentru categoriile "Trainerul Anului", "Compania Anului", "Cel mai creativ program de training", "Programul de e-learning al anului", "Coach-ul anului", sistemul de votare a fost mai complex si s-a realizat in urma unei cercetari calitative de catre Market Trend la cererea Business Edu. In urma studiului au fost stabilite si criteriile principale pentru sistemul de votare al acestor categorii. Criteriile stabibilte cat si un cod unic de votare au fost transmise unui numar de 400 de de specialisti de HR din companiile romanesti. Acestia au putut sa isi exprime votul via Internet pe site-ul Business Edu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri