Adrian Ovidiu Moldoveanu, Lucia Man si Sergiu Teodosiu sunt cei trei membri noi ai echipei Ascendis Consulting.
Adrian Ovidiu Moldoveanu s-a alaturat echipei de consultanti Ascendis, fiind specializat in modulele de vanzari, comunicare si management si este Business Development Manager pentru biroul Ascendis din Timisoara. Are o experienta de 14 ani in vanzari si management acumulata in domenii precum FMCG si IT&C. Cu experienta in „start up uri” si expansiune teritoriala, Moldoveanu a dezvoltat si coordonat birouri regionale, canale de distributie, echipe de vanzari directe si indirecte.

In cei 14 ani de activitate a ocupat pozitii de la Key Account la Director de Vanzari si mai apoi Branch Manager. Pentru rezultatele obtinute, in anul 1999, a primit titlul Best Indirect Sales Manager din partea companiei Xerox. Din anul 2007, este Facilitator International Celemi pe programe de management de proiect si consultant acreditat Human Synergistics International.

Lucia Man (foto), cel de al doilea membru, s-a alaturat echipei de consultanti Ascendis venind din domeniul IT&C. Este specializata in domeniile vanzari, management, comunicare, negociere si ofera traininguri personalizate de vanzari, management si coaching, management de proiect. Totodata, Lucia este Business Development Manager pentru biroul Ascendis din Cluj. Experienta sa in afaceri numara peste zece ani, Lucia colaborand anterior cu Xerox Romania, unde a ocupat timp 6 ani functia de Director Vanzari, iar apoi Administrator la biroul regional, si ulterior cu Expert Service IT, unde a ocupat pozitia de Area Sales Manager.

De asemenea, a facut parte din echipa de lansare pe piata din Romania a primelor echipamente de copiere digitale Xerox, iar in 2002 si 2003 a primit premiul „Best Branch Manager”.

Sergiu Teodosiu este specializat in training, consultanta, abilitati de comunicare si negociere. De asemenea, el se ocupa cu dezvoltarea biroului Ascendis in zona Sibiului. In 10 din cei 28 de ani ai sai, Sergiu a acumulat experienta in management si business development in mass-media alaturi de Ringier Romania si in IT&C prin propria sa firma. Dintre proiectele cele mai importante la care a participat in colaborarea sa de 7 ani alaturi de Ringier se numara integrarea ziarelor „Prosport” si „Evenimentul Zilei” in cadrul trustului.

Cladirea unei afaceri in franciza de la zero si introducerea si dezvoltarea unui serviciu IT in premiera pe piata din Romania i-au adus expertiza substantiala in project management, marketing, vanzari si negocieri. Anterior, Sergiu s a implicat in proiecte de voluntariat si a urmat numeroase cursuri de management, training si leadership.

Grupul de firme Ascendis, cu activitati pe piata serviciilor de training si consultanta pentru dezvoltare organizationala, vizeaza pentru anul 2008 afaceri de 4 milioane de euro, in crestere cu 30% fata de anul trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri