Roxana Gigirtu a fost numita Client Service Director al agentiei de creatie Brandstalk, companie membra The Group. Cu o experienta de noua ani in domeniul mass-media si publicitate, Roxana face de un an parte din echipa Brandstalk unde a ocupat pana acum functia de Group Account Director.
Roxana va coordona echipa de Client Service a agentiei si va gestiona activitatile derulate pentru intreg portofoliul de clienti. Principalul sau obiectiv este de a mentine spiritul echipei de Client Service si de a continua, astfel, rezultatele frumoase inregistrate pentru clienti.

“Roxana a demonstrat ca este un senior cu o experienta bogata, o sursa de inspiratie pentru colegi si clienti, o mentalitate de invingator. Ceea ce a recomandat-o pentru pozitia in care a fost promovata este meticulozitatea si dedicarea cu care duce la bun sfarsit atat activitatile de management, cat si pe cele de client service. Reuseste sa imbine priceperea gandirii strategice cu cea a implementarii riguroase”, a declarat, Roxana Memetea, Managing Partner Brandstalk.

„Ma bucur ca voi coordona un departament tanar, inovator, dornic de autoperfectionare al carui principal obiectiv este si va fi valorificarea permanenta a parteneriatului cu clientii agentiei. Promovarea ma onoreaza si ma motiveaza sa ofer mai mult si mai valoros”, a spus Roxana Gigirtu, Client Service Director Brandstalk.

Rogana Gigirtu are 30 de ani si a absolvit facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca. Si-a inceput cariera in presa, pe care a parasit-o peste doi ani pentru a se alatura echipei Ogilvy&Mather, alaturi de care a stat patru ani. S-a perfectionat pret de doi ani la agentia canadiana Acart Communications din Ottawa, iar dupa intoarcerea in tara s-a alaturat echipei Brandstalk.

The Group include 14 agentii specializate in domeniile media, creatie, relatii publice, cercetare, productie audio-video si dezvoltare de continut media.

Din The Group fac parte agentiile Media Investment, Brandstalk, Nicola Porter Novelli, Events&Production, BT Production, House of Media, Touch Communication, New Media, Innovaty, PosterCom, Q research, My Media, The Media Partnership si Navidoo
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri