Echipa grupului Ogilvy si-a marit echipa cu 13 profesionisti ai industriei de comunicare.

Aura Sorescu - Copywiter si Laurentiu Dumbrava (foto) - Art Director, sunt doi dintre tinerii care s-au alaturat echipei creative a Ogilvy Group. Avand o bogata experienta de lucru in mai multe agentii de publicitate, dar si in case de productie, au lucrat pe parcursul timpului pentru conturi importante precum Raiffeisen Bank, Caroli, Ariel, Elita, Pampers si Special Olympics.

"Venirea noastra la Ogilvy a fost un moment asteptat cu interes atat de noi cat si de agentie, motiv pentru care suntem deja implicati in proiecte interesante ce incep sa prinda forma", au declarat Aura Sorescu si Laurentiu Dumbrava.

Felicia Popescu este noul Account Manager in echipa Ogilvy Action. Felicia si-a inceput cariera profesionala in publicitate in urma cu 4 ani. A absolvit Studii Culturale Europene in cadrul Universitatii Bucuresti, perioada ce a fost urmata de o experienta de lucru de 2 ani in Biroul de Presa din cadrul Ministerului Integrarii. A lucrat pentru clienti precum Pfizer, Eli Lilly, Sandoz, Schering-Plough iar in ultimul an a coordonat contul Mediplus Cosmetics, pentru care a dezvoltat campanii pentru produsele dermocosmetice Avene si Klorane.

“Am ales publicitatea pentru ca este un domeniu dinamic in care intri in contact cu foarte multa lume si inveti lucruri noi in fiecare zi. Am ales Ogilvy datorita perspectivei pe care o poate oferi asupra a tot ce inseamna advertising. Si sunt fericita sa lucrez pentru un brand ce defineste frumusetea adevarata... Dove”, sustine Felicia Popescu.

Totodata, grupului Ogilvy i s-au alaturat si Simona Sendroiu – Art Director, Irina Radu – Traffic Manager, Alex Mocanu – Retail Furniture Manager, Alexandru Cofaru – Junior Executive, Klara Both – Account Executive, Eugen Costache – DTP&Layout Designer, Otilia Panaite - Account Executive, Laura Sinca – Account Executive, Corina Nicolescu – Senior Account Executive si Gabriel Georgescu - Account Executive BTL.

“Traversam o perioada foarte dinamica din punct de vedere a cresterii volumului si complexitatii business-ului nostru. Ne-am marit echipa si am adaugat noi competente specializate acesteia si putem afirma ca echipa noastra de acum este intr-o forma exceptionala”, a concluzionat Manuela Necula, Head of Country Ogilvy Group Romania.

Ogilvy Group Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy, parte a WPP. Ogilvy Group Romania ofera servicii de comunicare integrata 360º - publicitate, relatii publice, marketing interactiv, promotii de vanzari, programe de activare si comunicare de brand, precum si strategie si cumparare de media - prin agentiile sale specializate.

Portofoliul de clienti cuprinde companii globale pentru care grupul Ogilvy dezvolta campanii de comunicare atat la nivel international, cat si local - BAT, Unilever, Kraft, IBM, precum si companii cu care grupul colaboreaza numai in Romania - Petrom, Heineken Romania, Carrefour, Coca-Cola, Friesland, Diageo si multe alte companii cu renume. In acest fel, Ogilvy Group Romania imbina experienta de comunicare pe piata romaneasca cu know-how-ul international conferit de apartenenta fiecarei agentii din grup la retele de comunicare globale specializate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri