Roland Berger Strategy Consultants va oferi burse studentilor ASE inclusi in programul de mobilitati Erasmus 2008-2009.
Biroul din Bucuresti al companiei internationale de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants va oferi burse studentilor inscrisi in programul de mobilitati Erasmus, in cadrul unui parteneriat semnat cu Academia de Studii Economice Bucuresti.

Bursele vor fi in cuantum de 750 euro pe persoana pentru participantii la programele de mobilitate pe durata unui semestru si respectiv de 1.500 euro pentru studentii care vor urma un an universitar complet in strainatate.

Tinerii care doresc sa beneficieze de o bursa Roland Berger trebuie sa fie studenti ai Academiei de Studii Economice inscrisi in programul de schimb universitar Erasmus 2008-2009. Selectia candidatilor va fi facuta, pe baza aplicatiilor primite si a interviurilor individuale, de catre reprezentanti ai Roland Berger Romania.

"Suntem dedicati promovarii excelentei si spiritului antreprenorial la nivel global, atat in randul profesionistilor, cat si al studentilor. In acest sens, suntem bucurosi sa anuntam lansarea burselor Roland Berger Strategy Consultants, care isi propun sa sprijine dezvoltarea studentilor intr-un mediu international, nu numai din punct de vedere academic si profesional, ci si personal", spune Alexandru Filip, Senior Consultant in biroul din Bucuresti al companiei, responsabil pentru proiectul comun cu ASE.

Recent, Roland Berger Strategy Consultants a incheiat cu ASE Bucuresti un parteneriat - cadru care urmareste acordarea de sprijin activitatilor didactice si stiintifice din cadrul institutiei de studii superioare si pregatirea profesionala a viitorilor economisti. "Bursele Erasmus sunt doar un prim pas in trasarea unui parteneriat pe termen lung, ale carui aspecte punctuale le discutam in prezent cu reprezentantii Academiei de Studii Economice. Suntem incantati de profesionalismul si deschiderea manifestate de institutie fata de mediul de afaceri. Toate celelalte programe de colaborare pe care le avem in pregatire sunt menite a incuraja excelenta in context academic", a mai spus Alexandru Filip (foto).

Roland Berger Strategy Consultants Romania este intens implicata in identificarea si dezvoltarea potentialului uman existent in universitatile romanesti – institutiile vizate sunt cele de studii economice sau tehnice, cu precadere centrele universitare din Bucuresti si Cluj Napoca. Compania a finalizat deja trei editii ale concursului de studii de caz "Roland Berger Case Study Challenge", in urma caruia studentii castigatori au avut posibilitatea efectuarii unui stagiu de practica de doua luni in biroul din Bucuresti al companiei. Dintre castigatorii ultimei editii a Case Study Challenge, o parte au fost selectati pentru a reprezenta biroul din Bucuresti in cadrul competitiei internationale de studii de caz Roland Berger, desfasurate la Barcelona in luna septembrie 2008.

Termenul limita pentru primirea dosarelor cu aplicatii este 26 noiembrie 2008.

Roland Berger Strategy Consultants este una dintre cele mai mari firme de consultanta la nivel mondial si cea mai mare de origine europeana. Fondata in Germania in anul 1967, compania cuprinde in prezent peste 2.000 de angajati si 36 de birouri in 25 de tari. Roland Berger Strategy Consultants a fost prima companie de consultanta in management de talie internationala care a deschis un birou permanent in Bucuresti, in 1992.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri