Companiile de pe piata locala au postat circa 18.500 de anunturi de angajare la inceputul lunii aprilie, un record pentru primele patru luni ale anului, arata indicele lunar realizat de balaur.ro, care se bazeaza pe analiza anunturilor joburi provenind de pe principalele 27 de site-uri web romanesti cu oferte de locuri de munca.
Cele mai multe locuri de munca disponibile sunt in vanzari/comert – 4.123, IT/telecomunicatii – 3.744, finante/contabilitate/asigurari – 1.873, relatii clienti – 1.690 si sanatate/medicina -1.502.

Aproximativ 10% din numarul total de anunturi sunt duplicate, ceea ce inseamna ca unul din cinci anunturi este o copie a unui anunt mai vechi de pe acelasi sau de pe un alt site de joburi.

Romanii care vor sa lucreze in strainate pot opta pentru unul din cele 2.405 de locuri de munca din tari precum Germania, Irlanda, Olanda, Anglia sau Belgia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri