"Kinga Daradics si-a inceput cariera in grupul MOL in 2003 si a castigat o experienta profesionala solida conducand divizia de carduri de carburant, una dintre cele mai dinamice ale companiei [...] A elaborat si coordonat strategia la nivel de grup in ceea ce priveste cardurile de carburant, consolidand pozitia MOL in regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa - n. red.)", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Kinga Daradics (foto) va prelua noua functie incepand cu aceasta luna.

Szabolcs Ferencz pleaca de la conducerea filialei locale a MOL dupa un mandat de un an si jumatate. El a fost promovat la conducerea unei divizii nou-infiintate in cadrul grupului MOL, Corporate Affairs.

MOL Romania are un nou director general

MOL Romania are un nou director general

"Intentionez sa indeplinesc toate obiectivele stabilite pentru MOL Romania, atat pe termen mediu cat si lung. Pe de alta parte, mi-a fost incredintat un capital important, pe care sa-l dezvolt: echipa de profesionisti a filialei locale", a declarat Daradics.

Citeste si:

Kinga Daradics a absolvit Universtatea Babes Bolyai din Cluj Napoca si detine o diploma de Executive MBA obtinuta in cadrul Universitatii Sheffield, Marea Britanie.

MOL opereaza in Romania o retea de 128 de benzinarii. Grupul cu sediul in Budapesta are peste 1.600 de benzinarii in Europa.

Principalele companii care distribuie carburanti sunt OMV Petrom (parte a grupului austriac de petrol si gaze OMV), Rompetrol (din grupul kazah KazMunaiGaz), Lukoil Romania (subsidiata a grupului rus Lukoil) si MOL (Ungaria).