Compania Cramele Recas a inregistrat in anul 2005 o crestere a cifrei de afaceri cu 56%, ajungand la 6,400,000 de euro, comparativ cu anul 2004 cand s-a inregistrat o cifra de afaceri de 4,100,000 de euro. Estimarile facute la inceputul anului 2005 au fost cu mult depasite, cresterea profitului fiind de 45%, atingand valoarea de 1,500,000 euro.

Anul 2005 a reprezentat pentru Cramele Recas un succes atat pe plan national cat si international, cresterea cifrei de afaceri datorandu-se in special importantelor investitii realizate cu scopul ridicarii nivelului tehnologic prin dotarea cu noi echipamente pentru producerea frigului, cu roboti industriali pentru automatizarea completa a liniei de imbuteliere si echipamente performante in viticultura, infiintarea a 52 ha de plantatie vita de vie, etc.

Proiectele Recas pentru anul 2006 includ continuarea procesului de investitii, in valoare de 1,500,000 de euro, in modernizarea cramei, in activitatea de marketing, logistica, precum si in plantatia de vita de vie.

Obtinerea vinului de cea mai buna calitate reprezinta obiectivul principal al Cramelor Recas, si de aceea investitiile companiei noastre sunt orientate catre achizitionarea celor mai performante tehnologii de productie, a declarat Philip Cox, Director Comercial Cramele Recas.

Pentru anul 2006 Cramele Recas preconizeaza o crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 20%.

Cramele Recas este cel mai mare exportator de vinuri imbuteliate din Romania si al treilea exportator de vinuri in vrac. Printre tarile in care produsele Recas sunt exportate, mentionam Anglia, Australia, Belgia, Canada, Danemarca, Germania, Hong Kong, Japonia, Malaesia, Slovacia si SUA. Pe piata interna, distributia este realizata prin intermediul unei retele nationale, dar si prin intermediul marilor lanturi de magazine si hypermarketuri.

Momentele semnificative pentru Cramele Recas in anul precedent au fost reprezentate de recunoasterea companiei pe plan international, prin castigarea medaliei pentru Cel mai Bun Vin Alb EstEuropean, in cadrul concursului East European Challenge desfasurat in Statele Unite, precum si a patru medalii de aur la concursul national Vinuri Romanesti din Podgorii Stramosesti, parte a Civilizatiei si Culturii organizat de catre Consiliul pe Produs Struguri, Must, Vin, Produse pe Baza de Vin si Produse Procesate, O.N.I.V., A.D.A.R., si O.N.D.O.V.

De asemenea Cramele Recas a fost desemnat sa reprezinte Romania, la inceputul acestui an la cea mai importanta actiune de promovare a vinurilor organizata vreodata de catre Romania, ce va avea loc la New York, in urma premiilor obtinute la Gala Romaneasca de premiere a vinurilor pentru cel mai bun design de eticheta pentru vinul V - legenda Transilvaniei, precum si pentru cea mai importanta contributie la crearea si pastrarea imaginii vinurilor romanesti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri