Dragos Petrescu, proprietarul grupului City Grill, din care face parte si lantul de restaurante cu acelasi nume, estimeaza afaceri in crestere anul acesta, de 20 milioane euro, comparativ cu circa 16 milioane, cat s-a inregistrat anul trecut.
"Mizez pe o cifra de afaceri de 20 milioane euro in acest an, precum si pe atingerea unui numar de 11.000 clienti/zi si a 20 de locatii", a spus Dragos Petrescu (foto).

La inceputul lui 2009, el a decis sa inchida locatiile neprofitabile din grup, iar de la inceputul acestui an, proprietarul City Grill s-a reorientat. Acesta a deschis noi restaurante si cafenele.

Compania avea, la debutul acestui an, 15 locatii proprii. Pana in acest moment au fost deschise patru unitati (un fast food BundeTot, o brutarie BackWerk, o cafenea City Cafe si un restaurant City Grill) si urmeaza ca in luna august sa mai fie lansata inca una.

In prezent, grupul City Grill se indreapta spre atingerea unui numar de 1.000 de salariati.

Compania a inregistrat venituri peste estimari in anul precedent, de aproximativ 16 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri