Compania farmaceutica Merck Sharp&Dohme (MSD) Romania are din aceasta luna un nou director general, in persoana lui Steve Warner, care a preluat mandatul de la Agata Jakoncic, promovata recent in pozitia de director regional al grupului american Merck pentru zona balcanica.

Steve Warner are experienta indelungata in industria farmaceutica, lucrand anterior pentru aceeasi companie in diferite regiuni ale lumii. Inainte de a fi numit director general al MSD Romania, Steve Warner a fost director de marketing si de vanzari al MSD Coreea de Sud, a anuntat compania.

Warner este licentiat in biologie si are un MBA in International Business & Finance. El a petrecut de asemenea 22 de ani in Armata Statelor Unite (fortele aeriene si fortele navale), unde a avansat pana la gradul de comandant locotenent.

In Canada si in Statele Unite ale Americii, grupul MSD se numeste Merck & Co.

Merck&Co (inclusiv Schering Plough) ocupa locul sapte in topul companiilor farmaceutice romanesti in functie de rezultatele de anul trecut, cu vanzari de 448,4 milioane lei si o cota de piata de 4,7%, potrivit firmei de cercetare si studii de piata Cegedim.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri