Hill International Inc, firma de consultanta in domeniul constructiilor, a castigat doua contracte pentru furnizarea de asistenta tehnica si servicii manageriale pentru o serie de proiecte legate de modalitati de tratare a apelor uzate si de gestionare a deseurilor solide din Romania.
Primul contract a fost realizat in colaborare cu Ministerul de Finante, compania multinationala si partenerii sai, grupul Louis Berger si firma Beture, care vor furniza asistenta tehnica si servicii de administrare manageriala a constructiilor in timpul reabilitarii si extinderii unui sistem de alimentare cu apa, a unei retele de canalizare si a unei unitati de tratare a apelor uzate din Ramnicu Valcea.

Potrivit lui Stelian Negrea, purtator de cuvant al ministrului de Finante, Hill International a castigat licitatia pentru acest proiect, dar contractul nu a fost inca semnat. Fondurile necesare proiectului vor fi alocate de catre Banca Europeana in cadrul programului ISPA in Romania.

Al doilea contract a fost incheiat cu Ministerul Integrarii Europene, aici Hill International va avea ca parteneri companiile Eptisa si MVV Energie. Consortiul format va furniza pregatire si asistenta tehnica catre autoritati locale si regionale pentru imbunatatirea serviciilor de prelucrare a deseurilor solide din Ro--mania. Acest contract se intinde pe o perioada de un an si are o valoare totala de aproximativ 2 milioane de euro.

Hill International are in jur de 800 de angajati in 21 de locatii din lume si se ocupa de consultanta tehnica in domeniul constructiilor. Recent, revista Engineering News-record a clasat compania pe locul 18 din Statele Unite in domeniul respectiv.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri