Bora Cokyapici, proprietarul restaurantului Osho, recunoscut pentru fripturile de vita, va mai lansa inca un local, de data aceasta specializat in produse din peste si fructe de mare.
Inaugurarea Osho Fish va avea loc joi, 30 iunie, incepand cu ora 20, tot in cartierul Primaverii din Capitala, la 10 metri de primul restaurant.

“« Osho » vine de la initialele numelor celor patru frati Feldman, macelari americani din Chicago, urmasi ai unor macelari imigranti ucraineni: Oskar, Sam, Harry si Oliver. Ei au deschis in prima jumatate a secolului trecut (in 1939) prima macelarie cu ceea ce mai tarziu va deveni acest brand”, potrivit lui George Butunoiu, unul din cei mai cunoscuti head-hunteri de pe piata locala si un vizitator frecvent al restaurantelor.

Astfel, daca primul restaurant Osho este o combinatie de macelarie, bacanie, fast-food si bistro cu specific american, la Osho Fish meniul va consta din specialitati de peste si fructe de mare, provenind de la furnizorii din Grecia, Turcia, Italia, Franta, Alaska si Filipine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri