FedEx Trade Networks, o filiala a FedEx Corp., si un transportator international aerian si maritim in plina crestere, a anuntat extinderea prezentei sale la nivel mondial, prin crearea unor noi centre de operatiuni in Bucuresti, Munchen si Chengdu, China.
Directorul FedEx Trade Networks pentru Romania este Florina Paraschivescu, care s-a alaturat companiei in ianuarie, dupa ce timp de aproape 10 ani a lucrat la compania UPS pe functia de country manager si business development manager.

Noul birou din Bucuresti este situat in nordul capitalei, la Otopeni, in apropierea Aeroportului International Henri Coanda.

“Romania se situeaza in mod strategic atat la intersectia dintre principalele rute care leaga Europa de Vest cu Marea Neagra si Orientul Mijlociu, precum si cele care conecteaza regiunea Marii Baltice cu Peninsula Balcanica si Marea Mediterana. Cu o crestere a traficului aerian de marfa preconizata pentru urmatorii doi ani, expedierea de marfuri si industria de logistica joaca un rol economic important in Romania, reprezentand 10% din PIB”, se arata in comunicatul companiei.

Incepand cu anul 2008, compania a deschis 41 de birouri in afara SUA si Canada si continua sa creasca.

Pe langa portofoliul de optiuni pentru transportul maritim, clientii FedEx Trade Networks beneficiaza de solutii de transport aerian de marfa, o varietate de servicii cu valoare adaugata, inclusiv capacitatea de localizare si urmarire a lantului logistic complet si controlul gestiunii de bunuri in tranzit de la punctul de plecare si pana la destinatia finala.

Compania ofera si alte solutii multimodale, precum cele de brokeraj vamal, gestiunea bonurilor de comanda prin serviciul Global Order Logistics, transport rutier de marfa, depozitare si distributie.

FedEx Trade Networks si companiile sale predecesoare au peste 100 de ani de experienta in comertul international.

FedEx Corp. ofera clientilor si partenerilor comerciali internationali un larg portofoliu de solutii de transport, comert electronic si servicii comerciale. Cu o cifra de afaceri anuala de 38 miliarde de dolari, compania ofera aplicatii comerciale integrate prin intermediul companiilor care opereaza si colaboreaza sub respectatul brand FedEx.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri