Societatea Distrigaz Sud intentioneaza sa inlocuiasca, in urmatorii ani, conductele de otel cu conducte din polietilena, au declarat surse oficiale din cadrul companiei intr-un comunicat remis Rompres.

Oficialii Distrigaz Sud au precizat ca: "Politica Distrigaz Sud este de a realiza instalarea unor conducte noi sau inlocuirea celor vechi cu conducte din polietilena. Aceasta corespunde angajamentului Gaz de France dupa achizitionarea Distrigaz Sud de a aloca 183 milioane de euro in decurs de cinci ani pentru inlocuirea conductelor vechi". Programul de inlocuire a conductelor este stabilit in functie de vechimea lor, a problemelor de exploatare si a conditiilor de mediu. In zonele urbane, interventiile frecvente pe/si sub carosabil de catre diferite servicii pot duce la accelerarea inlocuirii, au mai precizat sursele Distrigaz Sud.

In luna ianuarie, ca urmare a gradului avansat de uzura in reteaua de distributie Distrigaz Sud au avut loc doua explozii, in Craiova si Brasov. Reprezentantii Distrigaz Sud au depistat o fisura in magistrala de gaze, prin care au avut loc scurgerile care au dus la producerea exploziei de la punctul termic din Craiova. De asemenea, echipele de la Distrigaz Sud care au cercetat cauzele producerii exploziei de la Brasov au gasit in conducta principala de alimentare cu gaz metan a imobilului distrus o gaura cat circumferinta unui pix.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri