Producatorul de tevi din polietilena Palplast Sibiu, membru al grupului Rompetrol, estimeaza pentru anul acesta afaceri de 4 milioane de dolari.

Anul trecut, compania a avut o cifra de afaceri de 12 milioane de lei (3,1 mil. dolari) si pierderi de 1,9 milioane de lei (603 mii dolari), potrivit informatiilor de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice. Numarul mediu al angajatilor a fost de 35.

"Compania si-a propus pentru acest an consolidarea pe piata interna de teava si fitting-uri din polietilena, aceasta avand in derulare colaborari cu mari depozite din Constanta, Timisoara, Cluj, Ramnicu Valcea, Craiova, Calarasi, Buzau, Arad, Alba, Hunedoara si Targu Jiu", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de Palplast Sibiu.

Producatorul analizeaza in prezent posibilitatea extinderii pietei de desfacere si catre Republica Moldova, Bulgaria si Ucraina.

In prezent, Palplast are 3 linii de productie, tevile si fitting-urile fiind folosite in retelele de apa, distributia de gaze naturale, sistemele de irigatii si in aplicatii speciale (cabluri de protectie).

Palplast Sibiu a mai anuntat ca si-a majorat anul acesta portofoliul de furnizare de teava si fitting-uri pentru proiecte cu finantare europeana, valoarea acestora ridicandu-se la circa 1,5 milioane de dolari.

Compania este furnizor pentru proiecte de reabilitare si modernizare a retelei de alimentare cu apa in Tulcea, Giurgiu, Dolj, Brasov, Valcea, Olt, Bihor si Sibiu.

"De asemenea, produsele Palplast au fost selectate si pentru proiectul de introducere a fibrei optice in Capitala, dar si in cel din Oradea", se mai arata in comunicat.

Compania a fost infiintata in 1994 si este, potrivit propriilor estimari, unul dintre cei mai mari producatori de teava si fitting+uri de polietilena de inalta densitate (HDPE) din Romania.

Sursa foto: catalogul de produse al Palplast.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri