Wu Xing, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor de livrare la domiciliu din Romania, planuieste sa deschida in curand un nou restaurant in Pipera. Afla ce afaceri estimeaza Sabin Cernea, presedinte CSC Exim 92, compania care detine brandul Wu Xing pentru 2011.


Desi vanzarile din primul semestru al anului au scazut cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut, Cernea este increzator in lunile urmatoare.

“Pentru 2011, estimez o cifra de afaceri de 4.400.000 lei. Tinta de clienti pentru perioada 2011-2012 ne-am stabilit-o la 150.000 pentru anul in curs si speram sa atingem 160.000 in 2012”, a declarat pentru Wall-Street managerul, la putin timp dupa ce lantul Wu Xing a implinit 12 ani de activitate.

Vanzarile companiei au crescut insa fata de primul semestru al lui 2009, cand s-au ridicat la doar 3 milioane de lei, pe fondul climatului economic dificil.

Cu un numar de 131 de angajati in acest moment, de la doar 8 in primul an de activitate, Wu Xing a reusit sa isi dezvolte si parcul auto, de la o singura masina in 1999, la peste 30 de autovehicule de livrare in Bucuresti.

Planul de extindere al companiei lui Sabin Cernea (foto), care detine brandul Wu Xing, are in vedere extinderea retelei din capitala prin construirea altor puncte de productie cu resurse proprii si dezvoltarea sistemului de franciza si incheierea de parteneriate pentru celelalte orase mari din tara.

“Deschidem din octombrie un nou restaurant cu servire directa si livrari la domiciliu in Pipera, pe Dimitrie Pompeiu 6E, la parterul cladirii Pipera Business Tower. Este cea de-a doua astfel de unitate, dupa cea deschisa in centrul comercial Afi Palace Cotroceni. Urmeaza noi deschideri de unitati cu servire directa in marile centre comerciale din Bucuresti dar si in centrul istoric”, a precizat el.

Reteaua Wu Xing este compusa din doua puncte de livrare in cartierele bucurestene Grivita si Salajan si un punct cu servire directa, in centrul comercial Afi, din Cotroceni. La acestea se va adauga in circa doua saptamani centrul mixt de livrare si servire directa din Pipera, potrivit lui Cernea.

In prezent, Wu Xing are un portofoliu de 83 produse, dintre care 13 categorii de mancare-pui, porc, vita, rata, comorile apelor, orez, supe, spaghete, salate, legume, specialitati, desert si minimeniuri.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri