Elis Pavaje a contribuit la constructia celui mai nou stadion din Romania, Cluj Arena. Contractul a constat in furnizarea de pavaj, borduri si rigole, dar si in realizarea serviciilor de montaj a pavajului aleilor din jurul arenei si a parcarilor, suma investita ridicandu-se la valoarea de 400.000 de euro.
In colaborare cu societatea Con-a SRL, una dintre firmele care s-a ocupat de constructia arenei clujene, proiect 100% romanesc, Elis Pavaje a asigurat o parte din lucrarile de amenajari exterioare ale proiectului.

„Ne bucuram ca am putut contribui la constructia celui mai nou stadion din Romania, care este totodata si una dintre cele mai moderne arene autohtone. Suprafata lucrarii, una dintre cele mai importante ale Elis Pavaje din acest an, este de 14.000 mp de pavaj si aproximativ 2.000 de metri de borduri si rigole”, declara Emil Elisiu Gota, Director General Elis Pavaje.

Lucrarile realizate de Elis Pavaje in cadrul proiectului Cluj Arena s-au intins pe o perioada de o luna si au fost finalizate la data de 30 septembrie 2011. Pentru acest proiect au lucrat 20 de persoane, impartite in 3 echipe.

In cadrul proiectului de la Cluj Arena, Elis Pavaje a folosit urmatoarele modele de pavaj: Patrat P4 Umbra (produs special pentru acest proiect in 4 nuante), Frunza F4 antracit si Dreptunghi D2 rosu fara sanfren (pentru pista de biciclisti). Pe langa pavaj, Elis a mai furnizat borduri (B3 si B1) si rigola scafa R1.

Stadionul Cluj Arena are o capacitate de 30.335 de locuri si respecta standardele FIFA si UEFA. Lucrarile la acest stadion au inceput in luna iulie a anului 2009 si au fost executate de un consortiu de opt firme care a castigat licitatia organizata de Consiliul Judetean Cluj. Noua arena beneficiaza si de o pista de atletism care poate gazdui competitii internationale atletice. Costurile Cluj Arena s-au ridicat la 35 de milioane de euro, fara TVA, fondurile provenind atat de la Consiliul Judetean Cluj, cat si de la Guvernul Romaniei, acesta din urma alocand 14 milioane de euro pentru constructie. In data de 11 octombrie 2011, Cluj Arena va gazdui prima partida de fotbal-meciul amical sustinut de "U" Cluj in compania echipei antrenate de Dan Petrescu, Kuban Krasnodar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri