La niciun an de la ultima schimbare in top managementul companiei, PepsiCo are un nou director general in persoana lui , care va gestiona atat divizia de snacks, cat si cea de bauturi racoritoare.
Levent Yuksel il inlocuieste in functia de business unit general manager pe Pavlos Katsivelis. Anterior acestei pozitii, Yuksel a ocupat functia de integration senior director in cadrul PepsiCo Turcia.

Levent Yuksel si-a inceput cariera in anul 1989, in cadrul Pricewaterhouse Coopers, unde a lucrat timp de patru ani in cadrul birourilor din Istanbul si Haga.

Yuksel s-a alaturat PepsiCo in anul 1995 si timp de 16 ani a detinut diferite functii de conducere in domeniile financiar, strategie si business development, achizitii, operatiuni si integrare.

Levent Yuksel este absolvent al Universitatii Tehnice din Istanbul, specializarea Management Engineering si a urmat un MBA in International Management la Universitatea din Istanbul.

PepsiCo East Balkans include divizia de bauturi racoritoare din Romania si diviziile de snacksuri din Romania, Bulgaria si Moldova.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri