Candidatii care nu au putut ajunge in cele doua zile la evenimentul Angajatori de Top pot aplica pana la sfarsitul lunii noiembrie pe www.hipo.ro pentru cele 2.500 de joburi oferite de companiile participante la cea de-a 11 editie a targului.
"Principalul avantaj al faptului ca evenimentul continua pe www.hipo.ro este ca cei care locuiesc in alte orase sau chiar cei care se afla in afara tarii pot aplica pentru joburile deschise de companiile participante la Angajatori de TOP. In ceea ce priveste oportunitatile de angajare, oferta companiilor acopera domeniile IT, telecom, financiar-bancar, outsourcing, inginerie, marketing si vanzari", se arata intr-un comunicat.

In cele 2 zile de targ, peste 15.000 de profesionisti cu experienta, absolventi, masteranzi si studenti au participat la targul de cariera Angajatori de Top.

In cadrul evenimentului, candidatii au aplicat pentru pozitiile oferite de angajatori si au discutat cu reprezentanti ai companiilor in cadrul celor 32 de seminare de cariera, 4 conferinte tematice si 3 seminare de orientare in cariera.

Peste 20% dintre vizitatorii targului au acordat o atentie deosebita seminarilor de cariera unde au avut ocazia sa interactioneze cu reprezentantii companiilor participante de la care au putut afla informatii despre etapele de dezvoltare din cadrul companiei, pozitiile deschise, dar si sfaturi utile despre cum se pot prezenta pentru a obtine jobul pe care si-l doresc.

Un punct de interes pentru candidatii prezenti a fost standul CV Clinic unde tinerii au primit feedback referitor la aspectele de baza pe care ar trebui sa le mentioneze in CV pentru a se prezenta convingator si pentru a-si creste sansele de a fi invitati la interviu. Cu sprijinul companiilor partenere, peste 1.000 de vizitatori ai targului de cariera au primit consiliere in cariera din partea specialistilor in resurse umane.

Totodata, printr-un proiect finantat din fonduri europene adresat femeilor, candidatele in cautarea unui job au fost informate despre formele de discriminare pe piata fortei de munca si au avut acces la consiliere in cariera.

“Editia cu numarul 11 Angajatori de TOP a fost una de succes. Suntem incantati de rezultatele obtinute, de numarul impresionant al vizitatorilor si de cat de variat a fost profilul candidatiilor. Urmatoarea editie a targului de cariera va avea loc in luna martie 2012. Mai multe informatii vor fi disponibile pe www.hipo.ro” a declarat Adrian Stanescu, Project manager Angajatori de Top.

Angajatori de Top este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri