Retailerul francez Carrefour a deschis, pe data de 27 octombrie, cel de-al doilea magazin de proximitate sub sigla Carrefour Express, impreuna cu compania romaneasca Angst.
Magazinul este amplasat pe Calea 13 Septembrie din Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 90 de metri patrati.

In cadrul lui sunt comercializate in jur de 1.000 de produse, inclusiv preparate Angst. Magazinul nou-deschis este deservit de o echipa de 10 angajati.

Primul magazin Carrefour Express a fost deschis pe data de 12 octombrie. Astfel, Carrefour a acordat Angst, producator de mezeluri cu propria retea de magazine, prima sa franciza pe piata romaneasca.

Carrefour va mai deschide, pana la finele anului, doua hipermarketuri - la Botosani si Deva, precum si 8 supermarketuri Carrefour Market.

In prezent, Carrefour detine in Romania o retea de 24 de hipermarketuri, 40 de supermarketuri (Carrefour Market) si 2 magazine de proximitate Carrefour Express.

1. Cum vi se par preturile dintr-un supermarket Carrefour fata de cele dintr-un hipermarket Carrefour?




Citeste despre planurile de expansiune ale Carrefour in Romania:

Francois-Melchior de Polignac, seful Carrefour: "Studiem toate oportunitatile"



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri