Romania Hipermarche, compania care opereaza lantul de hipermarketuri Cora, a devenit din 4 noiembrie 2011 trader de energie electrica.
Romania Hipermarche a obtinut in acest sens o licenta de furnizor de energie electrica de la Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei Electrice, potrivit Mediafax.

"Este un alt gen de business in care am considerat oportun sa intram tocmai pentru ca noi avem un consum mare de energie electrica. Avand in acest consum, putem obtine de la producatorii de energie preturi mici, iar Romania Hipermarche poate vinde mai departe energia la preturi atractive. Client pentru energia electrica de la Cora poate fi orice consumator important, excluzand consumatorii casnici pentru care pretul energiei este reglementat de stat. Romania Hipermarche isi indreapta atentia indeosebi catre magazinele din galeriile centrelor noastre comerciale sau alti operatori economici de pe platformele unde noi avem hipermarketuri. Distributia de energie electrica in ce priveste platformele noastre se face prin echipamente proprii", a declarat Ana Maria Florea, responsabil de relatii publice la Romania Hipermarche.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri