Rompetrol Moldova, parte a grupului Rompetrol, va deschide pana la finele lunii curente sase noi statii de distributie carburanti, reteaua operata de companie la nivel national urmand sa ajunga la 43 de benzinarii.
„Noile statii fac parte din strategia de dezvoltare a retelei de distributie a carburantilor Rompetrol in Republica Moldova, inceputa de grup in 2010. Expansiunea retelei, gama diversificata de servicii, dar si carburantii de calitate – Efix si Alto, sunt argumentele solide care au contribuit la atragerea si crearea unui portofoliu consistent de clienti stabili ai Rompetrol”, a declarat Titov Buzescu, vicepresedinte retail al Rompetrol, intr-un comunicat de presa.

Benzinariile sunt amplasate atat in Chisinau si in proximitatea acestuia, cat si in localitatile Cupcini si Soldanesti. Investitiile aferente au vizat preluarea in administrare a statiei, modernizarea echipamentelor si alinierea la normele de siguranta si mediu, dar si integrarea acestora in reteaua internationala Romeptrol.

Rompetrol Moldova a preluat, anul acesta, activitatile companiei MoldInterGaz, parte a Rompetrol Gas. Aceasta este o companie specializata in importul si distributia en-gros si en-detail a gazului petrolier lichefiat (GPL) in Republica Moldova. Printre activele sale se numara atat statii de distributie autogaz (situate preponderent in nordul Moldovei), puncte de vanzare butelii aragaz si o statie de imbuteliere, cat si capacitati de stocare la Ungheni (pentru importurile din vest) si Tirnova (pentru importurile din est).

Rompetrol opereaza in prezent peste 1.000 de puncte de alimentare in Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Georgia, Franta Spania si Ucraina, urmand sa dezvolte operatiuni retail si in Turcia, in 2012.

De la preluarea grupului Rompetrol, in 2007, de catre KazMunayGas, compania nationala de petrol si gaze din Kazahstan, Rompetrol Moldova a investit si-a extins reteaua de distributie cu 33 de noi statii de carburant.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri