Patronul restaurantului La Cocosatu', Ioan Oita, a fost gasit spanzurat, intr-o anexa a localului.
Apelul la numarul de urgenta 112 a fost primit in jurul orei 13.00, la fata locului ajungand un echipaj SMURD, care a constatat decesul, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, citata de Mediafax.

Ioan Oita si-a inceput afacerea in 1993, cand comercializa doar tuica, bere si vin. Doi ani mai tarziu, i-a venit ideea sa inceapa sa vanda mici, dupa ce a vazut cati muncitori erau prin zona. Un mic si o bere era tot ceea ce isi dorea orice trecator. Ajunsese sa castige 200.000 de euro pe an din vanzarea micilor, potrivit cotidianului Evenimentul Zilei.

Numele de "Cocosatu" provine de la bucatarul sef Andrei Aexandru (Nea Sandu), un grataragiu descoperit de Ioan Oita in judetul Calarasi, despre care clientii spuneau ca ar fi capatat cocoasa de la cat a stat aplecat asupra gratarului. In realitate, se pare ca problema de sanatate a aparut dinainte.

Restaurantul La Cocosatu este o terasa acoperita, celebra pentru micii si gratarele sale, in apropierea Aeroportului Baneasa, potrivit Restograf.

Sursa foto: Sas-richard.blogspot.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri