Compania de curierat si logistica Dynamic Parcel Distribution (DPD) Romania, controlata indirect de Posta Franceza (La Poste) prin subsidiara GeoPost, estimeaza o crestere de 10% a livrarilor nationale si internationale in luna decembrie a acestui an, fata de perioada similara a lui 2010.
Pentru sfarsitul lui 2011, DPD Romania isi mentine estimarea unei cresteri cu 25% a cifrei de afaceri fata de anul 2010.

Compania a terminat primele noua luni ale lui 2011 cu o cifra de afaceri de 26 milioane lei, in crestere cu 25% fata de perioada similara a anului trecut, si un profit de peste 1,4 milioane lei, cu 8% mai mare fata de cel raportat dupa trimestrul trei al lui 2010.

DPD este prezenta pe piata de servicii online prin dpdonline.ro, platforma ce posibilitatea de plasare a comenzii si de plata prin e-payment cu orice card bancar.

GeoPost a achizitionat in 2008 compania romaneasca de curierat Pegasus, care a ulterior a devenit DPD Romania. Compania functioneaza in regim de franciza si are la nivel de national o retea compusa din 110 francizori cu 74 de depozite si 12.000 de coletele livrate zilnic. Pe plan extern compania poate efectua livrari in 220 de tari.

Principalul centru de coletarie al companiei este la Sibiu, insa mai detine unitati la Bucuresti, Bacau, Brasov si Buzau.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri