Euroconsult SPRL a fost numita administrator judiciar al companiei Fornetti Romania, dupa ce Instanta Tribunalului Timisoara a admis luni, 19 decembrie, deschiderea procedurii generale de insolventa in cazul acesteia.
Astfel, Euroconsult SPRL va lucra in perioada urmatoare alaturi de conducerea Fornetti Romania la analizarea activitatii societatii din ultimii ani si la intocmirea planului de reorganizare.

“Fornetti Romania este un brand puternic pe piata locala, un angajator si un contribuabil important la bugetul de stat, de aceea credem ca reorganizarea reprezinta solutia cea mai avantajoasa pentru toate partile implicate. In acest sens, vom formula un proiect de plan de reorganizare adecvat realitatilor economice actuale si care sa raspunda cat mai bine posibil necesitatii satisfacerii creantelor creditorilor si asigurarii profitabilitatii companiei” a declarat Bogdan Gorde, practician in insolventa si asociat coordonator al Euroconsult SPRL.

Pe langa Fornetti Romania, Euroconsult Arad SPRL gestioneaza in prezent un numar de 141 de proceduri de insolventa in judetele Arad, Bihor, Timis, Satu Mare si Mures, un numar de 13 proceduri de lichidare voluntara.

Unul dintre cele mai reprezentative proiecte in care societatea a fost implicata il reprezinta lichidarea societatilor de pe platforma NITRAMONIA FAGARAS in 2007.


Foto: goldplaza-baiamare.ro



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri